hier maken wij werk van

&portfolio

Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk onze portfolio met een greep uit onze afgeronde projecten, lopende opdrachten en beheerde objecten. Ontdek onze expertise in vastgoedmanagement en bouwbegeleiding. Staat jouw pand hier binnenkort ook bij?

samen bouwen aan vertrouwen en succes in vastgoedbeheer

&projectmanagement

REMONDIS / REYM

Begeleiding van een uitgebreide interne en externe renovatie, inclusief volledige vervanging en verduurzaming van installaties. Als onderdeel van onze opdracht voerden we een bouwkundige inspectie uit en verzorgden we 2D- en 3D-tekenwerk voor REMONDIS Maintenance & Services B.V. in Leusden, Fokkerstraat.

&vastgoedmanagement

Landgoed Leusderend

Dit kantorencomplex bestaat uit 3 kantoorpanden en 1 monumentale kantoorvilla. Voor deze locatie verrichten we on site het technisch vastgoedmanagement waaronder het correctieve onderhoud, planmatig onderhoud en de verduurzaming van de installaties. Het landgoed rondom de kantoren maakt deze locatie zeer uniek!

&bouwbegeleiding

woonhuis te Leusden

We hebben de eigenaar van dit woonhuis bijgestaan met bouwbegeleiding. Het ontwerp is van Architectenbureau Lab-S. De verbouwing betrof een volledige interne renovatie, uitbreiding en duurzaamheidsverbeteringen aan de bouwschil en installaties. Dit project bevindt zich in Leusden.

Elk project is een uniek verhaal van visie, samenwerking en vertrouwen

Toyota van Gent, Amersfoort

Heb je vragen of wil je meer informatie? Laat een bericht achter via dit formulier. Wij reageren snel om een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in te plannen. We horen graag van je!

&Sandker
Leusderend 4
3832 RC Leusden

telefoon 033 2007 520
email info@sandker.nl
KvK 84078243
BTW NL003911764B56

contact

Contactformulier