wat wij doen

&diensten

Onze expertise ligt op drie gebieden: vastgoedmanagement, bouwbegeleiding en bouwadvies. Je kan altijd rekenen op een persoonlijke benadering, proactieve aanpak en hoge betrokkenheid. Ontdek hier hoe wij jouw projecten naar een hoger niveau tillen.

technische expertise, persoonlijke aanpak

technisch-, financieel- en commercieel beheer

vastgoedmanagement

Bij &sandker is jouw vastgoed in vertrouwde handen, waardoor je volledig ontzorgd wordt. Met behulp van de ERP-software van Condor behoud je volledig inzicht en controle over jouw vastgoedportefeuille of bouwproject, terwijl wij het beheer in goede banen leiden.

technisch beheer

> 24/7 storingsdienst voor huurders en eigenaren

> Correctief- en planmatig onderhoud

> Verduurzamingstrajecten

> Servicecontracten en vastgoedmanagement

> Bouwkundig advies

financieel beheer

> Real-time financieel overzicht met onze software

> Professioneel financieel beheer

> Huuradministratie

> BTW-aangifte

> Servicekostenafrekening

> Crediteurenbeheer

commercieel beheer

> Optimalisatie van rendement en minimalisatie van leegstand

> Overzicht van huurinkomsten en expiratiedata

> Afhandeling van mutaties

> Huurdersoverleg

> Coördinatie van makelaars

> Opstellen van huishoudelijk reglement

van plan tot nazorg

bouwbegeleiding

Wij zijn jouw betrouwbare partner voor (ver)bouwprojecten, voor projecten rond woningen, winkels en kantoren. Van planning tot nazorg kan je rekenen op efficiënte communicatie en snelle actie, waardoor we flexibel inspelen op veranderingen en optimalisaties tijdens het bouwproces. Kleinschalig tekenwerk voeren wij zelf uit, dat maakt snel schakelen een stuk makkelijker. Met ervaren partners werken we aan hoogwaardige, op maat gemaakte ontwerpen die voldoen aan jouw specifieke behoeften en visie.

focus op de lange termijn

bouwkundig advies

Bij &sandker begint vastgoedbeheer met een grondige evaluatie en technische Due Diligence bij aankoop. We bieden optionele NEN-2767 inspecties. Onze expertise leidt tot doordachte lange-termijnkeuzes en geeft je inzicht in de Total Cost of Ownership. Samen met ons netwerk van adviseurs in ontwerp, bouwfysica, installatietechniek en brandveiligheid, identificeren en minimaliseren we risico’s voor jou.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Laat een bericht achter via dit formulier. Wij reageren snel om een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in te plannen. We horen graag van je!

&Sandker
Leusderend 4
3832 RC Leusden

telefoon 033 2007 520
email info@sandker.nl
KvK 84078243
BTW NL003911764B56

contact

Contactformulier